Little tikes Splash Face en megacoole winactie!!

Al jaar en dag staat Little Tikes bekend om zijn oerdegelijk maar vooral plezant speelgoed! En net nu de zomer begint, komen ze aanzetten met fantastisch waterspeelgoed!

Little Tikes Splash Face.

Om te beginnen dus de Splash Face! Touwtrekken maar met een leuke twist! Het is namelijk de bedoeling om door het touw naar jou te trekken, de andere kant zo nat mogelijk te maken!

De Splash Face is heel eenvoudig in elkaar te steken! Er zitten ook 4 enorm stevige pinnen bij om het geheel in de grond te bevestigen. Onderaan zit een bevestiging om de tuinslang op aan te sluiten (die uiteraard niet bijgevoegd is!).

We staan hier te springen om hem zo snel mogelijk uit te testen. Laat dat mooi weer maar komen!!

De Splash Face van Little Tikes is beschikbaar in de winkel voor €34,99.

Little Tikes Dual Twister.

Nog zo een megacool iets is de Dual Twister! Door zijn verschillende mogelijkheden is dit geschikt voor zowel binnen als buiten! Net als bij de Splash Face kan je hem namelijk aansluiten op de tuinslang voor nog meer waterpret!

Toen ik de doos zag, moest ik onmiddellijk denken aan vroeger! Ken je zo die draaibollen die op de paardenmolen stonden? (En misschien wel nog staan). Wel, ik kreeg direct een flashback naar mijn kindertijd!

Als je hem binnen gebruikt, staat hij garant voor uren draaiplezier! Zowel voor 1 kindje als voor 2 kindjes!

Als je hem buiten gebruikt, kan je er als leuk extraatje, de tuinslang op aansluiten! Gegarandeerd heel lang spelplezier!!

De Dual Twister is in de winkel te koop voor €49,99.

Maar wat nog leuker is, ik mag een Dual Twister weggeven! Vertel mij in de reacties waarom precies jij zo een Dual Twister wil winnen en wie weet mag ik hem wel naar jou opsturen! Deze winactie loopt ook op Facebook en Instagram! Als je ook daar mee speelt, heb je dus meer kans om te winnen!

De winactie loopt tot zondag 1 juli! De winnaar zal een berichtje krijgen en zal ook terug te vinden zijn in mijn Instagram!

Veel succes, Sofie!

Benieuwd naar meer geweldig speelgoed van Little Tikes : klik hier!

40 antwoorden op “Little tikes Splash Face en megacoole winactie!!”

 1. Lijkt me een superleuk cadeau voor mijn nichtje die haar eerste verjaardag viert in augustus. Haar broer van 3 zal er ook veel plezier van hebben en mijn kindjes zullen er graag mee spelen als ze op bezoek gaan! 🙂

 2. Oh dat is perfect voor mijn twee jongens die heel graag en heel vaak met water willen spelen, terwijl mama een hekel heeft aan het zwembadje opzetten. Ik doe mee!

 3. Super leuk! Ik zou willen winnen voor mijn kids! Gaaf om mee te nemen op vakantie of voor thuis tijdens de hopelijk veel zomerse dagen die gaan komen!

 4. Dit doet me denken aan de waterspelletjes die wij vroeger als kind deden op warme dagen! het lijkt me een heerlijk cadeau voor iemand met kids, ik hoop dan ook dat iemand anders er erg blij mee wordt gemaakt!

 5. Die is echt heel gaaf. Zie onze tweeling zowel binnen als buiten er al de grootste lol aan beleven. Ook hun grote broer zou hier een een grote glimlach van op zijn gezicht krijgen. Voor hun doe ik dan ook graag mee 😍

 6. 😍😍 oooh superleuk zeg ik doe graag mee voor onze jongens van 6 en 2, ze kunnen zo leuk samen spelen en ik denk dat deze dual twister het nog leuker kan maken!!🍀🍀

 7. 😍😍 oooh superleuk zeg ik doe graag mee voor onze jongens van 6 en 2, ze kunnen zo leuk samen spelen en ik denk dat deze dual twister het nog leuker kan maken!!🍀🍀

 8. Oh leuk zeg! Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertjes. Van de week zagen ze hem ergens op de tv en toen zeiden ze “kijk mama dat is leuk!” Hoe gaaf zou het zijn als mama hem zou winnen. Ik ga hard duimen.

 9. Oh leuk zeg! Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertjes. Van de week zagen ze hem ergens op de tv en toen zeiden ze “kijk mama dat is leuk!” Hoe gaaf zou het zijn als mama hem zou winnen. Ik ga hard duimen.

 10. Ik ben een groot fan van de watertafel van Little Tikes en daarom wel nieuwsgierig naar ook dit speelgoed van hen. en dit is idd supercool zeg; onze kinderen van 7 en 5 zullen hier zeker veel plezier aan beleven; had ik wel gewild toen ik jong was! liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

 11. Ik ben een groot fan van de watertafel van Little Tikes en daarom wel nieuwsgierig naar ook dit speelgoed van hen. en dit is idd supercool zeg; onze kinderen van 7 en 5 zullen hier zeker veel plezier aan beleven; had ik wel gewild toen ik jong was! liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

 12. Ik zie daar een geweldige leuk spel voor de kids….en als de tuinslang eraan zit meteen een goede sproeibeurt voor het gras. Snijdt het mes aan twee kanten!

 13. Ik zie daar een geweldige leuk spel voor de kids….en als de tuinslang eraan zit meteen een goede sproeibeurt voor het gras. Snijdt het mes aan twee kanten!

 14. Waarom ik deze zou willen winnen? Omdat onze twee pleegkids dól zijn op water én elkaar en met dit supertoffe speelgoed kunnen ze samen spelen én nat worden. Denk dat er voor hen geen betere combi te vinden is… 😀

 15. Waarom ik deze zou willen winnen? Omdat onze twee pleegkids dól zijn op water én elkaar en met dit supertoffe speelgoed kunnen ze samen spelen én nat worden. Denk dat er voor hen geen betere combi te vinden is… 😀

 16. Wat leuk zeg! Dit zou te gek zijn voor onze kapoen die graag met water speelt (en mama nat maakt haha) <3 Fingers crossed!

 17. Wat leuk zeg! Dit zou te gek zijn voor onze kapoen die graag met water speelt (en mama nat maakt haha) <3 Fingers crossed!

 18. WAUW! wat is dit leuk zeg! wij hebben vier kids en zij gaan dit stuk voor stuk leuk vinden om mee te spelen! Het doet mij inderdaad ook denken aan vroeger! helemaal leuk als we dit in de tuin hebben straks en binnen ook te gebruiken!?IDeaal!! had hem al gezien, maar nu zie ik dit en denk ik YES! meedoen! kunnen de buren er ook van meegenieten! super leuk! we duimen

 19. WAUW! wat is dit leuk zeg! wij hebben vier kids en zij gaan dit stuk voor stuk leuk vinden om mee te spelen! Het doet mij inderdaad ook denken aan vroeger! helemaal leuk als we dit in de tuin hebben straks en binnen ook te gebruiken!?IDeaal!! had hem al gezien, maar nu zie ik dit en denk ik YES! meedoen! kunnen de buren er ook van meegenieten! super leuk! we duimen

 20. Leuk!, dit kende ik nog niet. Mijn twee kinderen zullen hier enorm van genieten! Buiten met water zullen ze geweldig vinden, ik weet zeker dat mijn zoontje als zijn vriendjes in de buurt erbij roept om dit samen met hem doen. Fijn voor in de vakantie hopelijk krijgen we nog veel warme dagen.

 21. Leuk!, dit kende ik nog niet. Mijn twee kinderen zullen hier enorm van genieten! Buiten met water zullen ze geweldig vinden, ik weet zeker dat mijn zoontje als zijn vriendjes in de buurt erbij roept om dit samen met hem doen. Fijn voor in de vakantie hopelijk krijgen we nog veel warme dagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.