18!! Dus feest!!

Ik heb lang geprobeerd om het te negeren en even lukte dat ook wel maar nu is het echt wel zo! Mijn twee, ooit zo ietsie pietsie baby’s, zijn 18! Ik heb tranen met tuiten gehuild. Mijn hoofd kan het allemaal niet vatten! Ik heb gewoon twee 18-jarige dochters! Reden genoeg voor een feestje toch?

[wpvideo ZqhU8vlm]

Als je vijf kindjes hebt binnen zowat elke leeftijdscategorie, heb je ook je inspiratie al zwaar uitgebuit! We hebben wel al elk thema of alles van eten de revue zien passeren de laatste jaren.

Dit keer kozen we als thema zwart/goud! Voor het eten gingen we voor koude groentjes met verschillende soorten stokbrood en kip! We kozen voor buffetvorm dus kon iedereen naar hartelust scheppen!

Als dessert bakte ik een appeltaart een frambozen/mascarpone taart en appelflappen. Daarnaast was er ook ijs en pana cotta met rode vruchten. (Vraag me gerust naar de receptjes!)

Aangezien er niets overbleef, veronderstel ik dat het goed was!

Nog een paar sfeerbeeldjes hieronder!

24 antwoorden op “18!! Dus feest!!”

  1. Gefeliciteerd 18jaar ! en wat een mooie stoelen. 18 jaar is toch wel een mijlpaal voor ouders en kinderen vind ik. zelf vond ik dat ook heel bijzonder toen. net als 21 dat vond ik ook heel gek!

    liefs laura

  2. Gefeliciteerd 18jaar ! en wat een mooie stoelen. 18 jaar is toch wel een mijlpaal voor ouders en kinderen vind ik. zelf vond ik dat ook heel bijzonder toen. net als 21 dat vond ik ook heel gek!

    liefs laura

  3. Gefeliciteerd, ik mag nog even met een dochter van bijna 3 haha. Ziet er uit als een geslaagd feestje!

  4. Gefeliciteerd met je dochters! Mijn zoon is alweer 19 geworden en volgend jaar mag ik er ook met mijn dochter aan geloven, want dan wordt zij 18 🙂

  5. Gefeliciteerd met je dochters! Mijn zoon is alweer 19 geworden en volgend jaar mag ik er ook met mijn dochter aan geloven, want dan wordt zij 18 🙂

  6. Gefeliciteerd met je mooie dochters! Mooie leeftijd, ze gaan een mooie tijd tegemoet. Leuk dat je zo je best hebt gedaan met eten en aankleding! Het is mooi geworden 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.