Er zijn zo van die momenten…

Er zijn zo van die momenten dat echt alles te veel is! Elke stap is er een te ver, elk woord is er een te veel!

Mijn hoofd loopt over! Ik heb zoveel ideeën klaar zitten maar het lukt me gewoon niet om ze om te zetten naar realiteit! Ideeën voor mijn blog, mijn studieplannen, dingen die ik wil doen op mijn werk. Echt, alles blijft gewoon in mijn hoofd vastzitten. Met als gevolg, hele dagen barstende hoofdpijn en vooral op de toppen van mijn tenen lopen.

Het gevoel hebben dat alles wat gebeurt, alles wat gezegd wordt, aanleiding kan zijn om in tranen uit te barsten. Want bovenop alles ben ik moe, echt doodop! Een nacht echt van ’s avonds doorslapen tot ’s morgens is iets wat al jaren niet meer gebeurd is. En bijslapen overdag dat kan ik al helemaal niet.

Maar ik ga door! Omdat ik het gevoel heb dat ik nog wat ruimte heb, omdat ik wil! Want uiteindelijk is er nog zoveel dat ik wil realiseren, zijn er nog zoveel dromen die ik wil laten uitkomen!

Ik denk dat ik vanavond maar eens vroeg in mijn bed kruip!

Hebben jullie ook soms mindere momenten?

Sofie

18 antwoorden op “Er zijn zo van die momenten…”

  1. Heel herkenbaar dat je zo vol zit met ideeën dat er uiteindelijk gewoon niks van terecht komt. Heb ik ook last van. Voor mij helpt het om – met behulp van mijn Bullet Journal – mijn dagen goed in te delen (ook de dagen dat ik vrij ben). Dan heb ik ’s ochtends een blokje voor mijn blog, waarin ik zorg dat er artikelen gepland staan en eventueel ideeën kan uitwerken. ’s Middags werk ik dan nog voor mijn werk als leerkracht, waarbij ik dan dus ook de tijd heb om daar dingen voor uit te werken/te bedenken. Maar goed, er zijn ook zat dagen dat er van beide niks terecht komt, omdat in mijn hoofd alles door elkaar loopt. Vervelend, maar hoort er ook bij.

  2. Heel herkenbaar dat je zo vol zit met ideeën dat er uiteindelijk gewoon niks van terecht komt. Heb ik ook last van. Voor mij helpt het om – met behulp van mijn Bullet Journal – mijn dagen goed in te delen (ook de dagen dat ik vrij ben). Dan heb ik ’s ochtends een blokje voor mijn blog, waarin ik zorg dat er artikelen gepland staan en eventueel ideeën kan uitwerken. ’s Middags werk ik dan nog voor mijn werk als leerkracht, waarbij ik dan dus ook de tijd heb om daar dingen voor uit te werken/te bedenken. Maar goed, er zijn ook zat dagen dat er van beide niks terecht komt, omdat in mijn hoofd alles door elkaar loopt. Vervelend, maar hoort er ook bij.

  3. Ik denk dat het inderdaad vrij normaal is om is een F°cked Up momentje te hebben! effe tot de bodem gaan en dan terug opladen! Neem je rust maar blijf zeker voldoende onder de mensen komen. Dikke knuffel!

  4. Ik denk dat het inderdaad vrij normaal is om is een F°cked Up momentje te hebben! effe tot de bodem gaan en dan terug opladen! Neem je rust maar blijf zeker voldoende onder de mensen komen. Dikke knuffel!

  5. Natuurlijk! Het is goed om op zo’n moment even afstand te nemen. Zo geef je ruimte aan je gevoel. met denken alleen kom je er niet…

  6. Natuurlijk! Het is goed om op zo’n moment even afstand te nemen. Zo geef je ruimte aan je gevoel. met denken alleen kom je er niet…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.