Ik zoek ik…

Ik vond mezelf als mama!

Ik vond mezelf als vriendin!

Ik vond mezelf op de werkvloer!

Ik vond mezelf in het huishouden!

Alleen vind ik mezelf niet! Ik heb een fantastische partner, geweldige kinderen, een supertoffe job en een huishouden dat niet altijd op wieltjes loopt. Maar toch knaagt er iets aan mij. Al jaren zeg ik hier thuis: “Ik wil meer!”. Daar bedoel ik niet mee, meer kinderen of meer werken of meer huishouden doen maar meer doen wat ik echt wil doen!

Geweldig toch als er vanalles door je hoofd spookt maar je het eigenlijk maar moeilijk onder woorden kan brengen?

Het komt er op neer dat ik meer tijd voor mezelf wil, meer dingen doen die ik wil. Het klinkt misschien egoïstisch maar ik ben al 18 jaar mama! Jaren waarin ik mij met heel veel plezier en heel veel liefde heb weggecijferd voor mijn kinderen. Nu ze wat ouder zijn, wil ik een paar dingen realiseren.

Één ervan was starten met bloggen. Ik heb het lang willen doen en het is er nooit van gekomen. Dus mijn eerste voornemen is in ieder geval al van start gegaan!

Het volgende wat ik wil bereiken, is mijn diploma middelbaar onderwijs halen. Aangezien ik zwanger was in mijn laatste jaar is dat niet gelukt! Het staat al jaren op mijn lijstje, tijd om er werk van te maken!

Ik weet wat gedaan in september! Duimen jullie mee?

20 antwoorden op “Ik zoek ik…”

  1. G-E-W-E-L-D-I-G!!! Ga ervoor en ik ben er eveneens zeker van dat je dat allemaal gaat lukken.
    Ik duim alvast voor je!!

  2. Heel herkenbaar het zou mijn verhaal kunnen zijn. Ik ben vorige week gestart om een mbo diploma te halen ( ik ben 43 jaar) suc6 ermee.

  3. Dat diploma gaat je zeker lukken. Je hebt een doel voor ogen. Goed dat je er gehoord aan geeft als je voelt dat je meer wilt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.