Make over van de jongenskamer!

Toen we een kleine drie jaar geleden verhuisden, besloten we om eerst de kamers aan te pakken die het het meeste nodig hadden. De volledige benedenverdieping, de badkamer en de kamers voor de dochters!

De jongenskamer was netjes behangen, niet meteen het mooiste papiertje maar wel proper dus die besloten we nog even zo te houden. Maar we hebben een zoon die nogal graag prutst waardoor er stilaan meer en meer behangpapier verdween. Papa vond het dus de hoogste tijd om er werk van te maken! Thies is nog nooit zo blij geweest denk ik, nu hij “voor echt” papier mocht trekken!

De muren werden volledig gestript! Papa heeft daarna alle oneffenheden weggewerkt en alles afgeplakt. Daarna was het tijd om te schilderen!

Eerst heeft de muur twee lagen witte verf gekregen en daarna werd de hoek waar het bed staat omgetoverd tot een detailmuur! Er werd een driehoek geschilderd over een groot deel van de twee aangrenzende muren!

Ze kregen ook een nieuwe kleerkast want het vorige model was er nog een van in het stenen tijdperk! Zo echt een antieken geval!

Intussen benieuwd naar wat het allemaal geworden is? Kijk dan vooral verder naar de foto’s hieronder! De jongens zijn alvast heel blij met het resultaat!

Heb je vragen over welke merken we gebruikten, stuur gerust een berichtje!

4 antwoorden op “Make over van de jongenskamer!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.