GLITZA TATTOOS

Ik werk in de buitenschoolse opvang en vaak denk ik, als ik dingen mag testen, dit zou leuk zijn op het werk! Maar aangezien daar foto’s bij horen en dit door de privacy niet toegelaten is, kan ik de kindjes ook niet laten testen! Ik was dus razend enthousiast toen dit pakketje voor de deur stond! De tattoo sets van Glitza!

Een supercoole set waar je sjablonen in vindt, glitters en een borsteltje (en de handleiding uiteraard)!

Hoegajetewerk?

Je kiest de perfecte tattoo en knipt hem uit.

Je verwijdert voorzichtig het papiertje zodanig dat je niet aan de lijm komt.

Je plaatst de tattoo op de plek die je het liefste wil!

Je kiest je favoriete kleur en brengt het voorzichtig aan met het borsteltje!

Het overtollige glitter blaas je weg of kan je met het borsteltje wegwerken.

Tadaaaaa:

En wat nog leuker is: ik mag een setje met twee leuke kleurtjes weg geven! Laat mij gewoon weten voor wie je graag zou winnen! De winnaar wordt bekend gemaakt op zaterdag 2 juni! Veel succes!!

[wpvideo fhFYe71R ]

23 antwoorden op “GLITZA TATTOOS”

  1. Wauw ik doe hem graag mee. Ik zal mijn kindjes van een mooie tatto voorzien. Maar op het dorp ik bij het eerste feestje de dorpskinderen verwennen.

    Geweldig leuk dit!!

  2. Wat een leuk setje! Met twee meiden in huis en heel veel buurkinderen zal dit wel in de smaak vallen!

  3. Super leuk zeg, natuurlijk doe ik mee, want hier vinden ze dit altijd zo leuk om te krijgen bij festivals enzo. Dan kan ik het thuis voor ze doen 🙂

  4. Dat is leuk. dan hoeven we niet meer naar elke kindermiddag omdat ze zo graag een glittertattoo willen, haha. ook superleuk voor kinderfeestjes! ik maak graag kans. liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

  5. wat leuk en lekker girly ! ik laat het even voorbijgaan : ik heb in mijn omgeving geen meiskes die ik er blij mee zou maken

  6. Wat leuk ik doe graag mee! mijn kids gaan dit geweldig vinden en dit kunnen we ook mooi gebruiken op het schoolfeest!

  7. Lijkt me super leuk voor mijn dochtertje haar kinderfeestje. 30 juni wordt ze 5. Ze mag 7 kindjes uitnodigen en gaan thuis een prinsessen fotoshoot doen met echte fotograaf. De meiden zijn gek op glitters, dus lijkt me super ze hiermee te verrassen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.