Sneeuwballengevecht in de zomer!

Ja hoor, je leest het goed! Met sneeuw spelen in de zomer! Fantastisch toch?

Glibbi zorgt ervoor dat je het hele jaar door sneeuwpret kan beleven!

sofie

Glibbi bevat 4 zakjes poeder die elk goed zijn voor ongeveer 15 sneeuwballen! Dat poeder los je op in 1,2 liter water (per zakje). Je zal merken dat het poeder algauw vermengt met het water, een beetje zoals je behangerslijm maakt!

sofie2

sofie4

Je moet goed opletten dat je niet te veel water toevoegt aan het poeder omdat je anders slijm krijgt ipv sneeuwballen! Ik kan niet echt zeggen dat het resultaat schitterend was want “echte” sneeuwballen hebben we niet kunnen maken. Maar dat kon de pret niet bederven, we hebben ons geamuseerd met wat we gemaakt hebben! Zelfs mama vond het plezant om te doen!

De “sneeuw” lost trouwens op nadat je er mee gespeeld hebt en laat geen vlekken achter op kledij! Als dat geen pluspunt is! Waar je wel moet opletten: als er een grote hoeveelheid samen ligt, kan je erover uitglijden, net als bij echte sneeuw!

[wpvideo xy7mUEdk ]

21 antwoorden op “Sneeuwballengevecht in de zomer!”

  1. Ik vraag me af of het geen troep is die je achteraf over houdt? Ik denk niet dat ik het zelf zou aanschaffen, al is het wel duidelijk dat de kinderen er plezier aan hadden 🙂

  2. Wat een grappige uitvinding. Toen mijn kinderen klein waren had ik altijd een voorraad katapulten met stoffen balletjes; Als het dan heel warm was en er waren vriendjes, gaf ik ze die met een emmer water om de balletjes in te weken; Minder werk om te maken en zeker zo verfrissend!

  3. Leuk idee! Goed om te weten dat het geen vlekken achter laat en gewoon oplost, mijn. Eerste indruk zou zijn dat ik het niet zou komen uit angst hiervoor!

  4. Wat een leuke vondst! Echt super om te doen met de aankomende zomerse/tropische temperaturen dit weekend.

  5. Ik heb hier daadwerkelijk nog nooit van gehoord of gezien maar wat grappig zeg. Ik vind sneeuw overigens niks aan maar scheelt dat deze variant niet zo koud is. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.