Win-actie! LOL confetti surprise bal!

Nog zo een hit van het moment zijn de LOL ballen! Je vindt ze in alle soorten en maten! Het concept is simpel! Je hebt een bal die je laagje per laagje “uitkleedt”. Elk laagje bevat een verrassing! Benieuwd naar wat er in de onze zat? Kijk maar even naar het volgende filmpje!

 

[wpvideo 2C3dNp9N ]

En wat nog leuker is, we mogen van @dayonempm twee LOL confetti surprise ballen weggeven! Laat hier onder een berichtje waarom jij zo een LOL bal moet winnen! (Wedstrijd loopt ook op IG)

 

[wpvideo MsKCwYu2 ]

29 antwoorden op “Win-actie! LOL confetti surprise bal!”

 1. Wauw!! Wat een leuke actie waar ik mijn dochter dolblij mee kan maken!! Ze is helemaal fan van de LOL ballen….de confetti…de pets…alle poppetjes die bekeken worden en mee gespeeld! Superleuk iets! Dus doe graag mee:)

 2. Wauw!! Wat een leuke actie waar ik mijn dochter dolblij mee kan maken!! Ze is helemaal fan van de LOL ballen….de confetti…de pets…alle poppetjes die bekeken worden en mee gespeeld! Superleuk iets! Dus doe graag mee:)

 3. Dat vind mijn dochter echt geweldig, ze vraagt er alzo lang om. Maat vond de aanschaf nog best hoog voor gewoon een bal met rommeltjes erin. Maar als ik dit zie hebben ze er een hoop LOL aan! Wie weet kan ik haar verrassen als beloning voor haar B diploma

 4. Dat vind mijn dochter echt geweldig, ze vraagt er alzo lang om. Maat vond de aanschaf nog best hoog voor gewoon een bal met rommeltjes erin. Maar als ik dit zie hebben ze er een hoop LOL aan! Wie weet kan ik haar verrassen als beloning voor haar B diploma

 5. Onze 6 jarige dochter is aan het sparen voor zo’n bal. Wat zou het een verrassing zijn als mamma er een voor haar zou winnen. Zodat ze haar spaargeld ergens anders aan kan besteden.

 6. Onze 6 jarige dochter is aan het sparen voor zo’n bal. Wat zou het een verrassing zijn als mamma er een voor haar zou winnen. Zodat ze haar spaargeld ergens anders aan kan besteden.

 7. Elise heeft voor het eerst een LOL bal gekregen voor haar verjaardag en ze vindt ze te gek. dat uitpakken, het in elkaar zetten en het sparen daarna. erg leuk; ik doe graag voor haar mee. liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

 8. Elise heeft voor het eerst een LOL bal gekregen voor haar verjaardag en ze vindt ze te gek. dat uitpakken, het in elkaar zetten en het sparen daarna. erg leuk; ik doe graag voor haar mee. liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

 9. Ik denk wel eens…..had ik het maar bedacht. Want wat is mijn dochter dol op verrassingspeelgoed. Er is al heel wat zakgeld, rapportgeld naar de winkel gegaan voor LOL surprise dus ik weet dat ze heel blij zou zijn als ze zou winnen. Ze mag alleen de confettibal niet meer achterin de auto uitpakken zoals ze bij oma heeft gedaan. De hele achterbank lag vol met confetti😂

 10. Ik denk wel eens…..had ik het maar bedacht. Want wat is mijn dochter dol op verrassingspeelgoed. Er is al heel wat zakgeld, rapportgeld naar de winkel gegaan voor LOL surprise dus ik weet dat ze heel blij zou zijn als ze zou winnen. Ze mag alleen de confettibal niet meer achterin de auto uitpakken zoals ze bij oma heeft gedaan. De hele achterbank lag vol met confetti😂

 11. Mijn kleine zusje vind die dingen geweldig
  Maar onze onze ouders willen dat nooit kopen en ze zou zo blij zij. Als ze er eentje macht winnen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.