Lekkere wafels

Ik geef het toe, wafels bakken, het is altijd al een drama geweest. Het ene recept na het andere geprobeerd maar om één of andere reden bleven die krengen altijd aan het wafelijzer plakken. Uiteindelijk zelfs een ander wafelijzer gekocht, je weet maar nooit dat het daaraan ligt he!

Tot een collega mij vorig jaar een recept bezorgde om wafels te bakken op het werk. Ik zag dat eigenlijk niet goed komen maar ik geef nooit op dus we gingen ervoor!

Ingrediënten

  • 500 gram zelfrijzende bloem
  • 125 ml melk
  • 125 ml spuitwater
  • 6 eieren
  • 150 gram gesmolten boter
  • 200 gram suiker
  • Vanillesuiker (in mijn geval veel)

Werkwijze

Ik zwier alle ingrediënten samen in de keukenrobot en laat het mixen tot alle brokjes bloem en suiker verdwenen zijn. Daarna kan het bakken beginnen!

Smakelijk!

(En merci he Delphine!)